George Dobre - Broker Imobiliar

George Dobre

George Dobre

Broker Imobiliar

Email: george.dobre@prime-estates.ro

Telefon: 0724861784


21 oferte

Contact Agent

CV Agent

Bine ati venit pe pagina mea!

Numele meu este George Dobre, activez in aceasta frumoasa meserie de aproape 12 ani, iar printre cele mai frumoase si interesante tranzactii sunt: sot, tata si bunic...

Tranzactiile imobiliare, sunt un domeniu cu provocari foarte mari dar satisfactii si mai mari, oferite de multumirea primita din partea clientiilor mei.

In toti acesti 12 ani, m-am educat si m-am perfectionat continuu, pentru a putea reprezenta interesele clientilor mei cat mai bine.

In 2008 am inceput activitatea in cadrul Companiei Activ Imob, o agentie foarte bine cotata pe piata imobiliara la acel moment, aici am avut langa mine oameni minunati, care m-au  invatat ce inseamna aceasta meserie.

In 2010 am facut cursurile de agent imobiliar in cadrul Asociatiei de Brokeri Imobiliari (ABI), apoi am inceput colaborarea cu REMAX Romania, prin REMAX Elite ca si Sales Associate (Asociat de vanzari - tranzactii imobiliare), in cadrul biroului REMAX Elite, unde am avut prima colaborare cu Doina Constantinescu, pentru o perioada de 3 ani

In 2012 - am terminat cursurile adresate brokerilor imobiliari din REMAX Romania. Dupa finalizarea Programului CDI (Career Development Model) si Succedd, am avut onoarea de a primi o diploma cu recunoastere internationala. REMAX fiind una dintre cele mai puternice francize imobiliare din lume. 

In 2013 am inceput colaborarea cu RENET REAL ESTATE, o asociatie de agentii imobiliare, unde am continuat sa ma dezvolt ca si Antreprenor Imobiliar, sa aplic tot ceea ce am invatat, pentru ca rezultatele clientilor mei sa fie optimizate si acestia sa inteleaga avantajul de a colabora exclusiv cu un agent imobiliar.

In prezent, am luat decizia de a ma alatura biroului PRIME ESTATES AGENCY, de a reveni alaturi de Doina Constantinescu, intr-un proiect ambitios, in care mi-am propus sa-mi aduc contributia prin exeprienta mea, seriozitatea si dorinta de a continua sa acord cel mai bun suport clientiilor mei.

Pot spune ca sunt un om norocos, pentru ca am alaturi de mine oameni, in care cred cu tarie si impreuna putem sa oferim clientilor nostri, cele mai bune servicii imobiliare.

Va multumesc,

George Dobre

Ofertele agentului

Inchiriere
450 EUR
Apartament 2 camere Pasaj Victoriei

Apartament 2 camere Pasaj Victoriei

Piata Victoriei, Bucuresti

2 camere 1 bai 55 m2
Inchiriere
550 EUR
Apartament 2 camere Unirii 47

Apartament 2 camere Unirii 47

Unirii, Bucuresti

2 camere 1 bai 57 m2
© 2020 | Prime Estates - O solutie Soft Imobiliar